Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τα πρώτα exit polls

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία διατηρούν χαμηλούς τόνους, δηλώνουν «συγκρατημένα» και παραπέμπουν στην επίσημη τοποθέτηση, που θα γίνει στη βάση των πραγματικών αποτελεσμάτων.

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία διατηρούν χαμηλούς τόνους, δηλώνουν «συγκρατημένα» και παραπέμπουν στην επίσημη τοποθέτηση, που θα γίνει στη βάση των πραγματικών αποτελεσμάτων.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η στρατηγική της «προοδευτικής σταθερότητας», που αναπτύχθηκε προεκλογικά, φαίνεται ότι είχε απήχηση στην κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης και, ταυτόχρονα, επισημαίνουν ότι το θέμα του προσκλητηρίου για την ανασύνθεση της μεγάλης κεντροαριστεράς, ούτως ή άλλως, ισχύει και μετεκλογικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής δήλωσε ότι το ποσοστό 8% δίνει στην Ελιά την εντολή για διεύρυνση της προσπάθειάς, να στηθεί ο τρίτος πόλος της κεντροαριστεράς, μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και Το Ποτάμι.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι η Ελιά παρουσίασε συσπείρωση. «Ο χώρος της Κεντροαριστεράς θα είναι χώρος εξελίξεων την επόμενη ημέρα. Θα υπάρξει καθολικό προσκλητήριο, και δεν μιλώ μόνο για τον κ. Παπανδρέου, αλλά και για την ΔΗΜΑΡ» σημείωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk