Γ.Μώραλης:Εχουμε σχέδιο η πρώτη δήλωση του νέου δημάρχου Πειραιά

«Ενα είναι βέβαιο ότι έχουμε πολύ δουλειά και δύσκολο έργο, έχουμε όμως και σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα τα καταφέρουμε» ήταν η πρώτη δήλωση του Γ.Μώραλη, που αναδείχθηκε από τις εκλογές νέος δήμαρχος Πειραιά. Ευχαρίστηκε όλους τους Πειραιώτες που συμμετείχαν στις εκλογές, τους συνεργάτες και την οικογένειά του. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για έναν καλύτερο Πειραιά για να είναι χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά» είπε ο Β.Μαρινάκης, με τον κόσμο να φωνάζει το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος…».


«Ενα είναι βέβαιο ότι έχουμε πολύ δουλειά και δύσκολο έργο, έχουμε όμως και σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα τα καταφέρουμε» ήταν η πρώτη δήλωση του Γιάννη Μώραλη, που σύμφωνα με τα αποτελέσματα είναι ο νέος δήμαρχος Πειραιά.

Ευχαρίστηκε όλους τους Πειραιώτες που συμμετείχαν στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, του συνεργάτες του και την οικογένειά του.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για έναν καλύτερο Πειραιά για να είναι χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά» είπε ο Β.Μαρινάκης, με τον κόσμο να φωνάζει το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος…».

«Σήμερα ο Πειραϊκός λαός ψήφισε, σήμερα ο Πειραϊκός λαός νίκησε» είπε ακόμη ο κ. Μαρινάκης καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικήτης».

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα

«Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Πειραϊκού λαού. Η δημοκρατική μας παράδοση και οι αρχές τις οποίες υπηρετούμε μας επιβάλλουν να συγχαρούμε το νέο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και να ευχηθούμε η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής, για την πόλη και τους κατοίκους της.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί σ’ αυτήν την επαναληπτική εκλογική διαδικασία δεν έζησε ξανά η πόλη μας τις αθλιότητες της πρώτης Κυριακής και είμαστε υπερήφανοι γιατί από την πλευρά μας συμβάλαμε θετικά με τις καταγγελίες μας και τα επίσημα διαβήματά μας στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και στον Διευθυντή της Αστυνομίας Πειραιά, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όσες και όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν. Ο Πειραιάς είναι πάντα η πόλη μας, με τις επείγουσες ανάγκες και τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Οι δικές μας ευθύνες τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Θα ανταποκριθούμε. Οι προγραμματικές διακηρύξεις τις οποίες εξαγγείλαμε προεκλογικά μας δεσμεύουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk