ΔΗΜΑΡ: Αγωνία για το 3%

Στην Αγίου Κωνσταντίνου αποτιμούν θετικά το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής και τα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που στήριξε η ΔΗΜΑΡ

Στην Αγίου Κωνσταντίνου αποτιμούν θετικά το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής και τα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που στήριξε η ΔΗΜΑΡ Μ. Μπόλαρης, Θ. Σώκος, Γ. Δέδες και Γ. Ζάψας. Ομολογούν όμως ότι στην Αττική το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Γιαννακάκη δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση.
Ο κ. Κουβέλης έχει προαναγγείλει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια αυτή δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ωστόσο η άρνηση συμπόρευσης με την Ελιά αποτελεί ανοιχτή πληγή για τη ΔΗΜΑΡ και τα σενάρια της επόμενης ημέρας αν το ποσοστό του κόμματος πέσει κάτω από το 3% περιλαμβάνουν και αμφισβήτηση του κ. Κουβέλη. Ο ίδιος απάντησε πριν από λίγες ημέρες ότι εξελέγη σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος με τεράστιο ποσοστό αποδοχής και ότι το κόμμα δεν είναι ησυχαστήριο ούτε νεκροταφείο.

Η μειοψηφία πάντως επιμένει στην άποψή της για την ανάγκη διαμόρφωσης ενός μεγάλου κεντροαριστερού σχήματος, αλλά για να μην κατηγορηθούν για υπονόμευση οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ανδρ. Παπαδόπουλος και Γρ. Ψαριανός έχουν οργώσει τη χώρα για να στηρίξουν τη ΔΗΜΑΡ. Με διακριτικό τρόπο διατυπώνει τις θέσεις του κατά του απομονωτισμού της ΔΗΜΑΡ και ο Σπ. Λυκούδης. Πάντως λίγο προτού ανοίξουν οι κάλπες ο κ. Παπαδόπουλος έστειλε σαφή μηνύματα λέγοντας ότι στην πολιτική υπάρχει καιρός που σπέρνεις και καιρός που θερίζεις ό,τι έσπειρες και προσέθεσε ότι αισθάνεται πιο κοντά με την Ελιά και Το Ποτάμι.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk