• Αναζήτηση

Ποιοι εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας – Πειραιά

Προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και βετεράνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας και Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών. «Ερυθρόλευκο» το δημοτικό συμβούλιο στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και βετεράνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας και Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών.

Στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό Καμίνη εκλέγονται ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης και η Πόπη Διαμαντάκου.

Από τον συνδυασμό Σακελλαρίδη ψηλά στην κατάταξη η συγγραφέας Μάρω Δούκα, ο επίσης συγγραφέας Θανάσης Σκρούμπελος, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, ο Νίκος Φίλης της «Αυγής» και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Από τον συνδυασμό Σπηλιωτόπουλου πρώτος είναι ο βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χρήστος Τεντόμας και ακολουθεί ο Θανάσης Πλεύρης.

Τέλος, από τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη εκλέγεται ο ίδιος, ενώ για τη δεύτερη έδρα δίνουν μάχη ο Ν.Βαφειάδης και Σ.Κολλάτος.

Στον Δήμο Πειραιά από την παράταξη Μώραλη εκλέγονται οι Πέτρος Κόκκαλης, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γ.Μελάς (γιος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π.Μελά) και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης.

Από τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου εκλέγονται ο Κυριάκος Μανωλάκος και ο παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ Γιώργος Σιγάλας.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk