Κουβέλης: Ικανοποίηση για στήριξη σε ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση

Ικανοποιημένη δηλώνει η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ καθώς«οι πολίτες, σε μεγάλο βαθμό, στήριξαν με την ψήφο τους την ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και επιβράβευσαν υποψηφιότητες που κινούνται πέρα από την αντίληψη των κομματικών εντολών, όπως είναι αυτές του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα».

Ικανοποιημένη δηλώνει η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ καθώς «οι πολίτες, σε μεγάλο βαθμό, στήριξαν με την ψήφο τους την ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και επιβράβευσαν υποψηφιότητες που κινούνται πέρα από την αντίληψη των κομματικών εντολών, όπως είναι αυτές του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα».

Ο Φώτης Κουβέλης υπογράμμισε πως η «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» έχει την ικανοποίηση ότι συνέβαλε στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων, που εγγυώνται την κοινωνική αλληλεγγύη και την τοπική ανάπτυξη στη βάση προοδευτικών προγραμμάτων, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του και για «τις σημαντικές καταγραφές ψηφοδελτίων για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, που εκφράζουν συνεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς και κοινωνικές συμμαχίες».

Κάλεσε δεν του πολίτες να ολοκληρώσουν την στήριξή τους σε αυτά τα σχήματα την επόμενη Κυριακή

«Γι’αυτή ακριβώς την αντίληψη συνεχίζει να μάχεται η «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία», η συμπαράταξη που διεκδικεί στην κάλπη των ευρωεκλογών την άλλη Κυριακή τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη, για να ισχυροποιηθεί στην Ελλάδα η πολιτική εξόδου από την κρίση με σταθερή ευρωπαϊκή πορεία» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι «δημιουργούν την υποχρέωση αντιμετώπισης του επικίνδυνου αυτού φαινομένου από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk