Κουβέλης: Στήριξη συνδυασμών που δεν υπηρετούν κομματικούς στόχους

Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν συνδυασμούς που δεν υπηρετούν στενούς κομματικούς στόχους, απηύθυνε ο Φώτης Κουβέλης σε δήλωσή του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Μ.Γιαννακάκη (περιφέρεια Αττικής), όπως και στους Γ.Καμίνη (Αθήνα) και Γ.Μπουτάρη (Θεσσαλονίκη).

Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν συνδυασμούς που δεν υπηρετούν στενούς κομματικούς στόχους, απηύθυνε ο Φώτης Κουβέλης σε δήλωσή του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημειώνει: «Να στηρίξουν συνδυασμούς που αναβαθμίζουν και κάνουν ισχυρό τον ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Συνδυασμούς που με προοδευτικό πρόγραμμα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και προωθούν την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

» Αυτά εκφράζει η Μαρία Γιαννακάκη, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό ‘Παρέμβαση για την Αττική- Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση’. Συνδυασμός που στηρίζουμε μαζί με δυνάμεις της οικολογίας.

»Για τους δήμους στηρίζουμε, όπως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με άλλες δυνάμεις, ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά σχήματα, όπως στην Αθήνα τον Γιώργο Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη τον Γιάννη Μπουτάρη.

» Στηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα ανεξάρτητα από κόμματα και από την κεντρική διοίκηση.

» Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τέτοια αυτοδιοικητικά σχήματα και συνδυασμούς, για να εκλεγούν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι άξια πρόσωπα με προοδευτικά αυτοδιοικητικά προγράμματα.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk