Σαμαράς:Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Καλαφάτη

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη στο Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Την Πέμπτη, ο κ. Καλαφάτης υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, συζήτησαν για λίγο σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη στο Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Καλαφάτης υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, συζήτησαν για λίγο σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στη νέα παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός μίλησε για τον Σταύρο Καλαφάτη και σημείωσε: «Και το ήθος και την ευπρέπεια και τις γνώσεις του και την αποτελεσματικότητά του, τα γνωρίζουμε. Γιατί ο Σταύρος Καλαφάτης μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια αυτά και τη διαδρομή του την ξέρουμε όλοι πολύ καλά.

» Ταυτόχρονα, έχει αφοσίωση και έχοντας την αφοσίωση στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι θα εργαστεί με προσήλωση σε αυτό το οποίο πιστεύει. Με σύστημα και με πρόγραμμα. Χωρίς πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος της δράσης.

» Θέλω να ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι, όχι μόνο τον στηρίζουμε, αλλά τον περιβάλλουμε με μία απόλυτη εμπιστοσύνη στην παράταξη, γιατί γνωρίζουμε ότι και μπορεί και πρέπει άλλωστε, να δώσει στη Θεσσαλονίκη ένα καινούργιο όραμα. Μία καινούργια ελπίδα και σίγουρα μία μεγάλη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία και κάθε καλό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk