Ανανεώνει το μενού και πραγματοποιεί ένα γαστριμαργικό ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο πολυβραβευμένος chef Σταυρός Γιαννακόπουλος, αφού έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής στις κουζίνες του Μανχάταν, της Αστόρια και του Μπρούκλιν, επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο Κολωνάκι για να δελεάσει θαμώνες και μη του TEN.
Ο Σταυρός Γιαννακόπουλος εν δράσει.
Τα πιάτα είναι βασισμένα στην ελληνική κουζίνα, αλλά οι διεθνείς επιρροές είναι εμφανείς, αφού ο Σταυρός παίζει με τις γεύσεις και τις υφές, μετατρέποντας ακόμη και μια κλασική σαλάτα του χωριού σε ένα δροσερό ζελέ, μεθώντας τον σολομό με κοκτέιλ mojito και ντύνοντας το κλασικό cheese-cake των Martha’s bakery με μαρμελάδα από γλυκιές ελληνικές τομάτες.
Σολωμός σχάρας καθισμένος σε ζεστή σαλάτα ρόκκας, με λαδολέμονο mojito.
Highlight: Τα κοκτέιλ από την ομάδα του μπαρ, υπό τους ήχους της μουσικής του TEN.
Κουζίνα- μπουφές 12:00 – 00:00, Bar 19:00
TEN: Πλουτάρχου 10 – Κολωνάκι, τηλ. 210 7210 161