Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη η 19χρονη κόρη του Τζον Μπον Τζόβι μετά από υπερβολική χρήση ηρωίνης σε ένα φοιτητικό δωμάτιο στη Νέα Υόρκη.

Η Στέφανι Ρόουζ Μπον Τζόβι, που σπουδάζει στο Κολέγιο Χάμιλτον, πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται λόγω της κατάστασής της, χθες, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις της αστυνομίας. Αστυνομικοί και ασθενοφόρο κλήθηκαν να μεταβούν στον φοιτητικό κοιτώνα για να βοηθήσουν μια γυναίκα που έμοιαζε να έχει πάρει υπερβολική ποσότητα ναρκωτικών και δεν φαινόταν να αντιδρά σε τίποτα, σύμφωνα πάντα με τις πηγές της αστυνομίας.

Οι αρχές βρήκαν στο δωμάτιο μια μικρή ποσότητα ηρωίνης και συνέλαβαν έναν νεαρό 21 ετών ονόματι ΄Ιαν Σ. Γκραντ, ενώ σε νέα έρευνα που έκαναν τον κοιτώνα βρήκαν κι άλλη ποσότητα ηρωίνης, μαριχουάνα κι άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Η Στέφανι Ρόουζ που είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του ρόκερ με τη γυναίκα του, Δωροθέα Χάρλεϊ θα αντιμετωπίσει την κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο πταισματοδικείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Τζον Μπον Τζόβι βρέθηκε στην Ελλάδα τόσο για συναυλία στο ΟΑΚΑ όσο και για διακοπές στην Κεφαλονιά.