Στα χνάρια της Σαρλότ Γιορκ, του χαρακτήρα που ερμήνευσε στη σειρά «Sex and the City» ακολούθησε η 46χρονη Κριστίν Ντέιβις και όπως επιβεβαιώθηκε προσφάτως στο αμερικάνικο περιοδικό «People» υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, την Τζέμμα Ρόουζ Ντέιβις.

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό», είπε η ηθοποιός στο «People». «Το να εκπληρώσω αυτή την επιθυμία (με κάνει να νιώθω) ακόμα περισσότερο ευγνώμων απ’ όσο θα φανταζόμουν. Νιώθω τόσο ευλογημένη».

Η Κριστίν Ντέιβις δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με τους Άλεκ Μπόλντουιν, Ρικ Φοξ, Λιβ Σράιμπερ και Τζεφ Γκόντουμ.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα γνωστή για το φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό της έργο, ενώ είναι πρέσβειρα της διεθνούς κοινωφελούς ομοσπονδίας Oxfam (με άξονα δράσης, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα υποσιτισμού 98 χωρών του κόσμου).

Την Κριστίν Ντέιβις θα δούμε σύντομα στη νέα 3D ταινία δράσης «Journey 2: The Mysterious Island» σε σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον με τους Τζος Χάτσερσον, Ντουέιν Τζόνσον, Μάικλ Κέιν και Βανέσα Χάτζενς.