«Μπλόκα» στο κέντρο του ΠΑΟ στήνει ο Αρης

Με ενισχυμένο κέντρο θα παρατάξει τον Αρη ο κ. Ιομάρ Μαζίνιο στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των Κιτρίνων θα ακολουθήσει για πρώτη φορά εφέτος σύστημα 4-4-2 σε διάταξη «ρόμβου» στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε μια προσπάθειά του να «μπλοκάρει» τα ατού των Πρασίνων. Στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκιάρο, Νασούτι στον άξονα, με τους Φλάβιο (δεξιά) και Αράνο (αριστερά). Ανασταλτικός…

Με ενισχυμένο κέντρο θα παρατάξει τον Αρη ο κ. Ιομάρ Μαζίνιο στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των Κιτρίνων θα ακολουθήσει για πρώτη φορά εφέτος σύστημα 4-4-2 σε διάταξη «ρόμβου» στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε μια προσπάθειά του να «μπλοκάρει» τα ατού των Πρασίνων. Στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκιάρο, Νασούτι στον άξονα, με τους Φλάβιο (δεξιά) και Αράνο (αριστερά). Ανασταλτικός χαφ στη μεσαία γραμμή θα τοποθετηθεί ο Ναφτί, δεξιά θα παίξει ο Ρόβας, αριστερά ο Φερνάντες και στην κορυφή του ρόμβου ο Γκρασιάν. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Κόκε με τον Αμπρέου. Τα 1.000 εισιτήρια που πήρε η διοίκηση εξαντλήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι η προσπάθεια των παικτών θα ενισχυθεί από την παρουσία οπαδών της ομάδας.

Στον Ηρακλή, την αντίδραση των παικτών περιμένει αύριο ο κ. Ολεγκ Προτάσοφ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να βρούμε τον δρόμο μας. Υπάρχουν και οι ήττες στο πρόγραμμα, αλλά δεν πρέπει να μας πάρουν από κάτω. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες με τη Λάρισα» δήλωσε χθες ο ουκρανός τεχνικός, επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών: «Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι κάτι άλλο, είναι σαν προπόνηση. Μόνο στην Ελλάδα βάζουν τέτοιες τιμωρίες. Αν θέλεις να τιμωρήσεις κάποια ομάδα, μάζεψε τον κόσμο, μάζεψε τα χρήματα και δώσ΄ τα κάπου, σε ένα ίδρυμα».

Ενα ακόμη πρόβλημα πάντως, που απασχολεί τόσο τον Ηρακλή όσο και τη Λάρισα, είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του Καυτανζογλείου, καθώς υπάρχουν πολλές τρύπες και βαθουλώματα εξαιτίας των ρίψεων από την πρόσφατη διεξαγωγή του τελικού του Γκραν Πρι στίβου.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk