• Αναζήτηση
 • Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Βανίτα

  Ν εκρή βρέθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο η 59χρονη ηθοποιός Βίκυ Βανίτα. Από το 1968, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Θύελλα στο σπίτι των ανέμων», ως το 1984, όταν χρονολογείται η τελευταία ταινία της, «Εδώ είναι Βαλκάνια», η Βίκυ Βανίτα εμφανίστηκε σε δεκαέξι ταινίες. Στις πολύ γνωστές κωμωδίες της ανήκει ο «Τρελοπενηντάρης» δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και η τριλογία του «Μανωλιού» με τον Γιώργο Παπαζήση. Η Βίκυ Βανίτα έκανε επίσης χαρακτηριστικές εμφανίσεις στις δραματικές ταινίες «Παραγγελιά» του Παύλου Τάσιου και «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, ενώ για μια μεγάλη περίοδο της ζωής της επαγγέλθηκε δημοσιογράφος.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Βανίτα | tovima.gr

  Ν εκρή βρέθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο η 59χρονη ηθοποιός Βίκυ Βανίτα. Από το 1968, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Θύελλα στο σπίτι των ανέμων», ως το 1984, όταν χρονολογείται η τελευταία ταινία της, «Εδώ είναι Βαλκάνια», η Βίκυ Βανίτα εμφανίστηκε σε δεκαέξι ταινίες. Στις πολύ γνωστές κωμωδίες της ανήκει ο «Τρελοπενηντάρης» δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και η τριλογία του «Μανωλιού» με τον Γιώργο Παπαζήση. Η Βίκυ Βανίτα έκανε επίσης χαρακτηριστικές εμφανίσεις στις δραματικές ταινίες «Παραγγελιά» του Παύλου Τάσιου και «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, ενώ για μια μεγάλη περίοδο της ζωής της επαγγέλθηκε δημοσιογράφος. Τελευταία την είδαμε στις τηλεοπτικές σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «Στο παρά πέντε». Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk