• Αναζήτηση
 • Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Βανίτα

  Ν εκρή βρέθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο η 59χρονη ηθοποιός Βίκυ Βανίτα. Από το 1968, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Θύελλα στο σπίτι των ανέμων», ως το 1984, όταν χρονολογείται η τελευταία ταινία της, «Εδώ είναι Βαλκάνια», η Βίκυ Βανίτα εμφανίστηκε σε δεκαέξι ταινίες. Στις πολύ γνωστές κωμωδίες της ανήκει ο «Τρελοπενηντάρης» δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και η τριλογία του «Μανωλιού» με τον Γιώργο Παπαζήση. Η Βίκυ Βανίτα έκανε επίσης χαρακτηριστικές εμφανίσεις στις δραματικές ταινίες «Παραγγελιά» του Παύλου Τάσιου και «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, ενώ για μια μεγάλη περίοδο της ζωής της επαγγέλθηκε δημοσιογράφος.

  Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Βανίτα | tovima.gr

  Ν εκρή βρέθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο η 59χρονη ηθοποιός Βίκυ Βανίτα. Από το 1968, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Θύελλα στο σπίτι των ανέμων», ως το 1984, όταν χρονολογείται η τελευταία ταινία της, «Εδώ είναι Βαλκάνια», η Βίκυ Βανίτα εμφανίστηκε σε δεκαέξι ταινίες. Στις πολύ γνωστές κωμωδίες της ανήκει ο «Τρελοπενηντάρης» δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και η τριλογία του «Μανωλιού» με τον Γιώργο Παπαζήση. Η Βίκυ Βανίτα έκανε επίσης χαρακτηριστικές εμφανίσεις στις δραματικές ταινίες «Παραγγελιά» του Παύλου Τάσιου και «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, ενώ για μια μεγάλη περίοδο της ζωής της επαγγέλθηκε δημοσιογράφος. Τελευταία την είδαμε στις τηλεοπτικές σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «Στο παρά πέντε». Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk