Αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό ο «Ερωτας» (ΑΝΤ1) περνάει μπροστά από τη «Βέρα στο Δεξί» (Mega). Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο, στις 6 από τις έντεκα ημέρες προβολής τους η συγγραφική δραστηριότητα της Βάνας Δημητρίου φαίνεται να συγκινεί περισσότερους τηλεθεατές.


Αν «νομίζεις ότι μπορείς να χορέψεις» ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Στον χορό στηρίζεται το νέο σόου του Mega με παρουσιάστρια των οντισιόν τη Βίκυ Καγιά και κριτική επιτροπή τον Φώτη Μεταξόπουλο, την Εβελίνα Παπούλια και τον Μιχάλη Ναλμπάντη. Θα αρχίσει να προβάλλεται τον Απρίλιο και ένας από τους είκοσι της τελικής φάσης θα αναδειχθεί νικητής της υποτροφίας σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές χορού της Βρετανίας και των 100.000 ευρώ.


Το Mega και η Net είναι τα μόνα, πλέον, κανάλια που χρησιμοποιούν τους δημοσιογράφους και τα ρεπορτάζ που εκείνοι κάνουν για τα δελτία ειδήσεων. Οι υπόλοιποι σταθμοί, απ´ ότι μαθαίνουμε, προτιμούν τη… φασαρία από το να προβάλλουν τη δουλειά των συναδέλφων…


Επειτα από επτά μήνες λειτουργίας ο Σκάι ετοιμάζεται να εντάξει άλλο ένα δελτίο ειδήσεων στο πρόγραμμά του. Επειτα από εκείνα που παίζουν στις 18.00, 22.00 και 24.00, ετοιμάζει πυρετωδώς και το δελτίο που θα παίζει στις 14.00. Επίσης την έρευνα για το καρτέλ των γαλακτοβιομηχάνων στην Ελλάδα θα ακολουθήσουν εκείνες που αφορούν το περιβάλλον (λυματολάσπη, παράνομα ορυχεία) και τη διατροφή ενώ πολύ σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι μετρήσεις της Agb.


To περυσινό Dream Show είδαμε να προβάλλεται από το Channel 9 – που δεν είναι «αδελφάκι» του Alpha και παίζει το σόου από απλή ευγένεια.


Δελτία Τύπου για τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Star από τον γάμο του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς στη Ρώμη την Παρασκευή έφτασαν στα γραφεία μας. Ο ηθοποιός, που πάτησε στους… καναπέδες της Οπρα για να δείξει το μέγεθος της αγάπης του, παντρεύεται, και το κανάλι του Ταύρου έχει χαρές. Και στα δικά σας!