Η ανάγκη αλλά και η χαρά του καταναλωτή που επιθυμεί τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι του έχουν βρει το νέο φυσικό τους χώρο. Ο λόγος για τους καινούργιους μεγάλους χώρους των “Public + homeπου φιλοξενούν πάνω από 2.000 προϊόντα από γνωστούς κατασκευαστές οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων και τεχνολογίας όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool, Apple, Sony, HiSense, Xiaomi Sharp, Kydos, F&U κ.α.

Εκεί όταν πάτε θα ενθουσιαστείτε με το χώρο, την ποικιλία και την εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού των MediaMarkt που είναι πλέον μέρος της μεγάλης οικογένειας των Public. ΟιPublic Home Expertsθα σας βοηθήσουν με ό,τι και αν ψάχνετε όπως θα σας δώσουν και τις κατάλληλες συμβουλές για όλα όσα σας προβληματίζουν: Τι ταιριάζει καλύτερα στο χώρο; Ποιες προδιαγραφές είναι οι αρτιότερες βάσει των ιδιαίτερων αναγκών της οικογένειας; Αυτά και πολλά ακόμα στον νέο αυτό τεχνολογικό προορισμό.

Στα παραπάνω βάλτε και τις καθημερινές προσφορές που θα σας κλείσουν το μάτι, όπως και τις επιπλέον ευκολίες πληρωμών με υπηρεσίες όπως “3 άτοκες χωρίς πιστωτική” μέσω Klarna και “Χαμηλής μηνιαίας Δόσης” μέσω του Flexpay των Public. Όσο για την παράδοση, θα μπορείτε μέσω της υπηρεσίας Flex Delivery να παραλάβετε οποιαδήποτε μεγάλη συσκευή τη μέρα που εξυπηρετεί σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα στον Σεπτέμβριο όπου τα Public μεγάλωσαν ακόμα παραπάνω μετά την πλήρη απορρόφηση της MediaMarkt και μας παρουσιάζουν ένα “φρέσκο” retail concept, συνδυάζοντας τα καλύτερα και από τις δύο μάρκες, τα mega καταστήματα “Public + home. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τα νέα 13 καταστήματα Public + home”, τα Public φτάνουν συνολικά τα 30 καταστήματα με μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η νέα αυτή προσθήκη συμπεριλαμβάνει 530 εξειδικευμένους επαγγελματίες “home experts” της MediaMarkt, που από την πρώτη στιγμή μπορούν και σας προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις με βάση το οικογενειακό πορτοφόλι και τις ιδιαίτερες ανάγκες του σπιτικού σας.

Επιπλέον, το γνωστό σε όλους ψηφιακό κατάστημα Pubic.gr μεγαλώνει περισσότερο με την απορρόφηση όλου του καταλόγου των οικιακών συσκευών από επώνυμες μάρκες, με καθημερινές προσφορές σε περισσότερα από 300.000 προϊόντα για το σπίτι, αλλά και με πρακτικές λύσεις και συμβουλές.

Τα “Public + home”, με τη σύμπραξη των Public και της MediaMarkt προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα πρόταση αγορών οικιακών συσκευών, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που συνδυάζει μοναδικά δύο συναρπαστικούς κόσμους.