COSMOGRAPH DAYTONA
Η Rolex παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή των εμβληματικών  μοντέλων της, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου Cosmograph Daytona.
Η κάσα Oyster, σε όλα τα μοντέλα της σειράς, έχει επανασχεδιαστεί, όπως και οι συνδυασμοί των χρωμάτων στα καντράν.
Από φέτος, τα Cosmograph Daytona είναι εξοπλισμένα με τον νέο μηχανισμό χρονογράφων 4131 που περιλαμβάνει μεγάλες καινοτομίες.
Τα 5 νέα μοντέλα διαθέτουν κάσα διαμέτρου 40mm, από πλατίνα 950, κίτρινο χρυσό 18Κ, everose χρυσό 18Κ, συνδυασμό από κίτρινο χρυσό 18Κ και ατσάλι Oystersteel και από ατσάλι Oystersteel.
Στην έκδοση σε πλατίνα 950, η πίσω πλευρά της κάσας είναι διαφανής για πρώτη φορά.
Διαθέτουν στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα χρονομέτρησης, καντράν Chromalight και μπρασελέ 3 συνδέσμων με κλείδωμα ασφαλείας Oysterlock και σύστημα επιμήκυνσης Easylink για εύκολη ρύθμιση.

PERPETUAL 1908
Κομψό, κλασικό και αποφασιστικά σύγχρονο, το 1908 είναι αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της  αφοσίωσης της Rolex στην τελειότητα.
Η Rolex παρουσιάζει για πρώτη φορά τη συλλογή Perpetual 1908. Το όνομα της συλλογής 1908 αναφέρεται στην χρονολογία που καταχωρήθηκε επισήμως το εμπορικό σήμα «Rolex» από τον ιδρυτή της, Hans Wilsdorf .
To νέο μοντέλο διαθέτει λεπτή κάσα διαμέτρου 39mm από κίτρινο ή λευκό χρυσό 18Κ με διαφανές το πίσω μέρος της κάσας, διπλή λεία-οδοντωτή στεφάνη και μαύρο ή λευκό καντράν.
Διατίθεται με μαύρο ή καφέ δερμάτινο λουράκι, με πράσινη φόδρα στο εσωτερικό μέρος και έχει διπλό κλείδωμα ασφαλείας Dualclasp.
Εξοπλισμένο με τον νέο αυτόματο μηχανισμό 7140 που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από τη Rolex

YACHT– MASTER 42
Η Rolex παρουσιάζει το νέο ιστιοπλοϊκό μοντέλο Yacht-Master 42 με κάσα διαμέτρου 42mm από  τιτάνιο RLX, ένα κράμα μετάλλου ιδιαίτερα ανθεκτικό και παράλληλα πολύ ελαφρύ.
Διαθέτει μαύρη, περιστρεφόμενη κεραμική στεφάνη Cerachrom με κλίμακα 60 λεπτών. Με ευανάγνωστο καντράν Chromalight και μπρασελέ Oyster με κλείδωμα Oysterclasp και σύστημα επιμήκυνσης Easylink.
Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3235 που εξασφαλίζει μεγάλη απόδοση, απόλυτη ακρίβεια, αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και στεγανότητα στα 100 μέτρα.

SKY DWELLER
H Rolex ανανεώνει αισθητικά και τεχνολογικά τη σειρά Sky Dweller, που χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη χρήση και την προηγμένη τεχνολογία.
Το μοντέλο Sky-Dweller, είναι μοναδικό γιατί δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που το φορά να  παρακολουθεί ταυτόχρονα την τοπική ώρα μέσω των συμβατικών ωροδεικτών και την δεύτερη ζώνη ώρας, μέσω της 24ωρης στεφάνης. Επίσης, μια ακόμα μοναδική καινοτομία του Sky-Dweller είναι το ετήσιο ημερολόγιο με μηχανική μνήμη, βασισμένο στο σύστημα SAROS.
Η σειρά συμπληρώνεται από 3 νέα μοντέλα διαμέτρου 42mm.
Το λευκό χρυσό 18Κ, με μαύρο καντράν και μπρασελέ Oysterflex. Το λευκό χρυσό 18Κ σε  συνδυασμό με ατσάλι Oystersteel, με νέο χρώμα καντράν πράσινο της μέντας και μπρασελέ Oyster.  Το everose χρυσό 18K, με νέο χρώμα καντράν μπλε-πράσινο και μπρασελέ Oyster.
Tα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τον νέας τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 9002 με λειτουργία ένδειξης της 24ωρης δεύτερης ζώνης ώρας και αυτονομία ενέργειας 72 ωρών.

GMT-MASTER II
H Rolex παρουσιάζει 2 νέες εκδοχές της συλλογής GMT-Master II με κάσα διαμέτρου 40mm από κίτρινο χρυσό 18Κ ή σε συνδυασμό από κίτρινο χρυσό 18Κ και ατσάλι Oystersteel.
Τα νέα μοντέλα διαθέτουν κεραμική στεφάνη Cerachrom με δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς,  γκρι-μαύρο. Διαθέτει 24ωρη κλίμακα και έχει μπρασελέ Jubilee με κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp και σύστημα επιμήκυνσης Easylink.
Είναι εξοπλισμένα με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3285 με λειτουργία ένδειξης της  δεύτερης ζώνης ώρας.

EXPLORER 40
Η Rolex παρουσιάζει το νέο Explorer 40 με κάσα από Oystersteel  και νέα μεγάλη διάμετρο 40mm. Το Explorer, είναι ένα από τα πρώτα επαγγελματικά ρολόγια της Rolex, σημείο αναφοράς στις δεκαετίες.
Το νέο καντράν από μαύρη λάκα είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστο στις σκοτεινές συνθήκες  χάρη στη τεχνολογία Chromalight που εκπέμπει ένα λαμπερό μπλε χρώμα.
Διαθέτει μπρασελέ Oyster  με κλείδωμα ασφαλείας Oysterlock και σύστημα επιμήκυνσης Easylink.
Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3230 που προσφέρει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

OYSTER PERPETUAL
H Rolex συμπληρώνει τη σειρά Oyster Perpetual με νέα ζωηρά μοτίβα στα καντράν της συλλογής.
Τα νέα καντράν από λάκα, έχουν πολύχρωμες φυσαλίδες που συνδυάζουν τις αποχρώσεις καντράν  απαλό ροζ, τιρκουάζ, κίτρινο, κοραλί και πράσινο, που παρουσιάστηκαν στην ίδια συλλογή το 2020.
Τα νέα μοντέλα διαθέτουν κάσα από ατσάλι Oystersteel, διαμέτρου 31, 36 και 41mm, μπρασελέ  Oyster και προηγμένους αυτόματους μηχανισμούς.

DAY-DATE 36
Η Rolex παρουσιάζει  3 νέα μοντέλα Day-Date 36 με εκτυφλωτικά καντράν κατασκευασμένα από  διακοσμητικές πέτρες, εμπνευσμένες από την Μεσόγειο.
Πράσινη αβεντουρίνη, καρνελιάνα και τιρκουάζ συνδυάζονται με τα νέα ρολόγια διαμέτρου 36mm από everose 18Κ, κίτρινο και λευκό χρυσό αντίστοιχα. Η λαμπερή αντανάκλαση του καντράν κάνει κάθε ρολόι να μοιάζει με ένα μοναδικό έργο τέχνης. Οι διακοσμητικές πέτρες αναδεικνύουν την λάμψη τους μόλις φιλοτεχνηθούν. Στη συνέχεια γίνεται μοναδικό φινίρισμα σε κάθε καντράν που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις της Rolex.
Όλα τα μοντέλα έχουν μπρασελέ President με κομψό κλείδωμα Crownclasp. Διατίθενται επίσης και σε έκδοση με στεφάνη διακοσμημένη με 52 μπριγιάν.

DAY-DATE 36
Με τις νέες εκδόσεις του Day-Date 36, η Rolex φέρνει μια απροσδόκητη δημιουργική ανατροπή σε ένα από τα πιο εμβληματικά της μοντέλα.
Με την εμφάνιση ενός νέου συναισθήματος κάθε μέρα, το ρολόι φέρνει ένα στοιχείο του αυθορμητισμού στην καθημερινή ζωή. Στα καντράν, αντί  της ένδειξης της μέρας στην ώρα 12, αναγράφονται οι διεθνείς λέξεις στα αγγλικά -Happy, Eternity, Gratitude, Peace, Faith, Love και Hope, ενώ στην ώρα 3, αντί της ένδειξης της ημερομηνίας, εμφανίζονται 31 emojis συναισθημάτων  σχεδιασμένα ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Οι ωροδείκτες είναι διακοσμημένοι με baguette ζαφείρια.
Το καντράν διαθέτει ένα νέο και πολύχρωμο μοτίβο σε χρώματα τιρκουάζ, κόκκινο, φούξια, πορτοκαλί, πράσινο και κίτρινο, παραπέμποντας στην ιδέα ότι η ζωή είναι ένα παζλ που συμβολίζει την ύπαρξή μας και εμείς ενώνουμε κάθε κομμάτι, μέρα με την μέρα.
Με κάσα διαμέτρου 36mm από κίτρινο, λευκό ή everose χρυσό 18Κ και αυτόματο μηχανισμό 3255 προηγμένης τεχνολογίας.

Όλα τα νέα μοντέλα συνοδεύονται με την διεθνή Rolex 5ετη εγγύηση και την Πιστοποίηση Superlative Chronometer που προσφέρει υψηλή ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία ενέργειας και  στεγανότητας.
www.rolex.com