Είστε ένα βήμα πριν την αποφοίτηση της σχολής σας ή έχετε ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές σας και αναζητάτε το επόμενό σας βήμα; Είστε νέος ή νέα επαγγελματίας με μέχρι τέσσερα χρόνια  προϋπηρεσίας και θέλετε να εκτοξεύσετε την καριέρα σας; Τότε τα Talent Days by CollegeLink είναι το event που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα Talent Days by CollegeLink με gold partner, μεταξύ άλλων, το SHOPFLIX.GR απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, την ανάλυση δεδομένων, τον προγραμματισμό, τους παθιασμένους με το Digital Marketing και το eCommerce, για εκείνους που ενδιαφέρονται για το HR, το Consulting και όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες που κάνουν επιτυχημένη μια εταιρεία, σε όσους αρέσουν οι αριθμοί, τα οικονομικά,  τα spreadsheets, ακόμα και για τους engineering believers.

Γιατί να συμμετέχετε στα Talent Days by CollegeLink

Οι λόγοι που δεν θέλετε να χάσετε το κορυφαίο event επαγγελματικής ανάδειξης, περιλαμβάνουν:

#1 Θα δικτυωθείτε με experts της αγοράς

Πάνω από 50 κορυφαίες εταιρείες του χώρου μαζί με δεκάδες experts θα βρίσκονται εκεί, με σκοπό να συζητήσουν μαζί σας, να σας καθοδηγήσουν και να σας ενημερώσουν σχετικά με τους τομείς, τις δράσεις και τα επόμενα τους βήματα.

#2 Εξελίξτε τις δυνατότητές σας

Μέσα από διαδραστικά workshops και διαλέξεις θα έχετε την ευκαιρία τόσο να εκπαιδευτείτε πάνω στα μεγαλύτερα trends της αγοράς όσο και να εξελίξετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες που θα σας εξασφαλίσουν τη θέση εργασίας που επιθυμείτε.

#3 Παρακολουθείτε τις εξελίξεις από πρώτη θέση

Επιτυχημένοι επαγγελματίες του χώρου θα μοιραστούν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς, καθώς και για την πορεία και την κατεύθυνση της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

 #4 Θα απογειώσετε το προφίλ σας

Καθ’όλη τη διάρκεια των Talent Days θα υπάρχουν corners, όπου experts θα σας κατευθύνουν και συμβουλεύουν για τη δημιουργία ενός τέλειου βιογραφικού και LinkedIn profile.

Ταυτόχρονα, μέσα από Mock συνεντεύξεις και workshops της CollegeLink θα μπορείτε να εξασκηθείτε και να εξελιχθείτε στη διαδικασία της συνέντευξης, μαθαίνοντας παράλληλα πως θα χτίσετε το Personal Brand σας!

Πώς θα σας υποστηρίξει;

Με Preparatory webinars

Μάθετε πως θα ψάξετε αποτελεσματικά τους ρόλους που σας ταιριάζουν, πως θα φτιάξετε το CV που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και πως θα κάνετε networking με τις εταιρείες και τους επαγγελματίες στα Talent Days στα preparatory webinars.

Με CV & Linkedin corner

Ωραία, φτιάξατε το CV και το Linkedin σας! Πώς θα είστε σίγουροι ότι έχετε αναδείξει τον εαυτό σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο; Κάντε εγγραφή έως 6/3.

 Με Mock Interview

Φοβάστε ότι στη συνέντευξη μπορεί να σας συμβεί το απόλυτο blackout; Σας δίνουμε τη δυνατότητα για μία προσομοίωση συνέντευξης, για να είστε απόλυτα έτοιμοι! Κάντε εγγραφή έως 6/3 για να λάβετε πρώτοι τη φόρμα εγγραφής για τα corners της CollegeLink!

Με Professional Photo Booth

Οι φωτογραφίες πλέον σε ένα CV δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά σίγουρα θα σας χρειαστεί μία επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn profile σας. Ή μπορεί να σας καλέσουν σε κάποιο συνέδριο – ποτέ δεν ξέρετε! Γι’ αυτό φορέστε τα smart casual σας και ελάτε για το κλικ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών, panel και workshop και κλείστε την θέση σας για τα Talent Days by CollegeLink.

Δείτε περισσότερα.