Διότι ναι, τα τελευταία χρόνια, η ακρίβεια έχει επηρεάσει τις συνήθειες μας και έχει κάνει την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μια πολύ ακριβή και πολλές φορές δύσκολα υλοποιήσιμη επιλογή.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που οι οδηγοί στρέφονται σε άλλες λύσεις απόκτησης αυτοκινήτου, με πιο δημοφιλή εκείνη του Leasing αυτοκινήτου για ιδιώτες! Την πιο σύγχρονη επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής μας. Γιατί πλέον,  η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε εταιρίες και επαγγελματίες, αλλά και σε κάθε οδηγό που θέλει να αποκτήσει το δικό του αυτοκίνητο, χωρίς δεσμεύσεις και επιπλέον έξοδα.

Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη!

#1 Θα ξεχάσεις τα επιπλέον και έκτακτα έξοδα , όπως τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφαλιστική κάλυψη, τα σέρβις, τη συντήρηση αλλά και την αλλαγή ελαστικών. Όλα καλύπτονται από την εταιρεία κι εσύ πληρώνεις μόνο το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα σου.

#2 Θα έχεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, οικονομία καυσίμου, αλλά και τις επιδόσεις ενός νεότερου μοντέλου. Ακόμα και ενός ηλεκτρικού! Γιατί ο χώρος της αυτοκίνησης εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και το leasing σου επιτρέπει να γνωρίζεις πρώτος κάθε νέα τεχνολογία, χωρίς να δεσμεύεσαι για το μέλλον..

#3 Θα αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 3 με 5 χρόνια… ή και όχι! Κάτι που δεν τονίζεται αρκετά όποτε μιλάμε για leasing είναι πως τα συμβόλαια έχουν διάρκεια 3 με 5 χρόνια, ενώ μετά το τέλος της μίσθωσης μπορείς να επιλέξεις αν θα αγοράσεις τελικά, το αυτοκίνητο ή θα προχωρήσεις σε νέο συμβόλαιο για κάποιο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

#4 Το αυτοκίνητο θα ταιριάζει στη ζωή σου και όχι το αντίθετο. Ουπς! Προέκυψε δουλειά στο εξωτερικό; Δεν χρειάζεται να πουλήσεις (και) το αμάξι σου πριν φύγεις. Μόλις προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια;  Ώρα να αλλάξεις σε ένα πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο! Με το leasing μπορείς να προσαρμόζεις το συμβόλαιο σου επιλέγοντας τη διάρκειά του και να αλλάζεις αυτοκίνητο όταν αλλάζουν και οι ανάγκες σου. 

#5 Θα τα κάνεις όλα, σε λίγα μόλις λεπτά, από το smartphone ή τον υπολογιστή σου με το Avis Easy Leasing! Η Avis φέρνει το Leasing στο σήμερα μέσα από μία υπηρεσία που το κάνει πιο ευέλικτο, προσιτό και εύκολο από ποτέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο myavis.gr να βρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς και να διαμορφώσεις το συμβόλαιο σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Στο site μπορεί να δεις όλα τα Avis Easy Leasing Top Deals και να διαλέξεις εσύ τη διάρκεια συμβολαίου, τα ετήσια χλμ χρήσης αλλά και την καταβολή προκαταβολής ή μη. Ενώ αυτόματα θα ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα στάδια γίνονται 100% online, από την κατάθεση των δικαιολογητικών, την έγκριση τους μέχρι και την υπογραφή του συμβολαίου.

 

Με όλα αυτά, σίγουρα έχεις πια πειστεί να γίνεις κι εσύ μέρος του…club εκείνων που αγαπούν κι επιλέγουν Avis Easy Leasing. Μπες στο myavis.gr και απόκτησε σήμερα κιόλας το αυτοκίνητο των ονείρων σου.