Από το 2015, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνώρισε ότι τα αστικά καταστήματα ευκολίας αποτελούν ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Η ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων AB Shop & Go, με 50 νέα καταστήματα μέσα στο 2022.

Νέο ξεκίνημα με τη στήριξη της ΑΒ!: Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ! Στην Ελλάδα λειτουργούν ήδη 120 καταστήματα με την στήριξη της ΑΒ και κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε θα γίνουν περισσότερα από  150 σε Αττική & Θεσσαλονίκη!

Τι είναι το ΑΒ Shop&Go;: Το mini market της γειτονιάς σας! Σίγουρα θα έχεις δει ένα στη γειτονιά σου!

Ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις άμεσες και έκτακτες καθημερινές αγορές σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 23:00 καλύπτοντας παράλληλα και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης. Άλλωστε, οι γρήγορες κι εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη, ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως όλοι μας.

Mαζί και στην Επένδυση: Το ΑΒ Shop&Go είναι το μοντέλο franchise όπου η ΑΒ αναλαμβάνει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, του δικού σου καταστήματος!

Πώς θα σας υποστηρίξει η ΑΒ Βασιλόπουλος;

Η ΑΒ αναλαμβάνει:

  • όλη την απαιτούμενη διαδικασία για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες)
  • την ενοικίαση του ακινήτου, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα εύρος χρόνου
  • τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το κατάστημα
  • τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα
  • την εκπαίδευση από ανθρώπους της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του

Που μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο Franchise της ΑΒ καθώς και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας λύσει όλες τις απορίες σας.

Κάνε το βήμα που πάντα ονειρευόσουν!