Οπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο. Ευχές με νόημα και ουσία, αλλά και επικεντρωμένες στην επόμενη ημέρα. Ευχές για «υγεία, αισιοδοξία, υπομονή, αγάπη, δύναμη και πίστη». Ωστε όλοι μαζί με βγούμε από την κρίση.

Αναλυτικά το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού μέσω των προσωπικών του social media: «Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες με ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΓΑΠΗ! Το Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους μας τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΠΙΣΤΗ να ξεπεράσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός έχουν κάνει πράξη την έννοια της κοινωνικής προσφοράς. Καθώς και αυτές τις δύσκολες ημέρες, στάθηκαν και στέκονται δίπλα στην κοινωνία και τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, αλλά και στην Εκκλησία. Στηρίζοντας έμπρακτα και ποικιλοτρόπως όλες τις δράσεις για τους κοινωνικά ασθενέστερους και όσους χρήζουν βοήθειας.

View this post on Instagram

«Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες με ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΓΑΠΗ! Το Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους μας τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΠΙΣΤΗ να ξεπεράσουμε μαζί όλες τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά!» / “Wishing everyone a Happy Easter and may the spirit of Resurrection brings us all HEALTH, OPTIMISM, PATIENCE and LOVE! May the Light of Resurrection bestow upon us the STRENGTH and the FAITH to overcome all difficulties and move forward!” #HappyEaster #Wishes #Marinakis #Olympiacos #Greece #Piraeus #LovePiraeus #WeKeepOnDreaming

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on