Στα τέλη του περασμένου Απριλίου η Adele ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της με τον Simon Konecki, ενώ μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη και αρκετά πιο αδύνατη.

Πριν λίγες μέρες η Adele παρακολούθησε τη συναυλία των Spice Girls στο Λονδίνο, ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί με το αγαπημένο της συγκρότημα.

 

Με τη δημοσιεύση των φωτογραφιών, όλοι πρόσεξαν αμέσως πως η Adele δείχνει πολύ πιο αδύνατη και σύμφωνα με την DailyMail, η Adele μετά τον χωρισμό της έχει χάσει ήδη 7 κιλά!

Σύμφωνα τώρα με πηγή της The Sun:

«Η Adele φροντίζει να περνάει καλά αυτή την περίοδο και αυτό είναι προτεραιότητά της, μαζί με το να είναι η καλύτερη μαμά για τον γιο της. Της αρέσει πολύ το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και πραγματικά έχει δει αποτελέσματα. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να χάσει και κιλά. Οι φίλοι της είναι χαρούμενοι που τη βλέπουν να έχει χαλαρώσει. Έχει αποκτήσει ξανά όρεξη για ζωή».

Και αν αναρωτιέστε πως τα κατάφερ, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, η 31χρονη Adele ξεκίνησε να κάνει pilates και μάλιστα έχει στο πλευρό της την καλή φίλη της Ayda Fields τη σύζυγο του τραγουδιστή Robbie Williams.

View this post on Instagram

I love u @adele < #adele #adelemyqueen >

A post shared by Adele (@adele.my.queen) on