Ανακουφισμένη από τις εξελίξεις και με αγωνία για τα παιδιά της, δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Το μοντέλο, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, αφού ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του εκτελεστή, στη συνέχεια ευχήθηκε τα χειρότερα στον συλληφθέντα, ενώ ανέφερε πως εκείνη και τα παιδιά της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο» σημείωσε η Βικτώρια Καρύδα λέγοντας πως δεν ξέρει τίποτα για τον συλληφθέντα και πως η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ προχώρησε την Πέμπτη στην προσαγωγή ενός 31χρονου βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής της άγριας δολοφονίας του Γιάννη Μακρή.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο που συνελήφθη για το φονικό το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, να είχε και συνεργό, ο οποίος καταζητείται και δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αδελφό του.