• Αναζήτηση
 • Οι… Rolling Stones στο Μέγαρο Μουσικής

  Αφιέρωμα από tribute band στις 23 Μαρτίου

  Αφιέρωμα στο μυθικό συγκρότημα, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 10:00 το βράδυ στην Αίθουσα Banquet, από μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές tribute bands στους Rolling Stones, που έχει δώσει δεκάδες συναυλίες στη Βρετανία, την Ευρώπη και την Ασία. Η εκπληκτική ομοιότητα του τραγουδιστή Paul Ashworth, φυσιογνωμικά, κινησιολογικά αλλά και φωνητικά, με τον Mick Jagger τους οδήγησε στον τίτλο Νοt the Rolling Stones– και τίποτα δεν τους εμποδίζει, μαζί με την αυθεντικότητα, να έχουν και τη δική τους ταυτότητα. Mια μπάντα πιστή στον χαρακτηριστικό ήχο και στην απίστευτη ενέργεια του θρυλικού ροκ γκρουπ που έγραψε και γράφει ακόμα ιστορία!

  Οι Not the Rolling Stones αποτελούνται από τους: Laurence Whiteley (ηλεκτρική κιθάρα, «Mick Taylor»), Paul Ashworth (φωνητικά, «Mick Jagger»), Adrian Pounce (ηλεκτρική κιθάρα, «Keith Richards»), James Stead (πλήκτρα), Timothy Farmer (μπάσο, «Bill Wyman») και Martin Slythe (ντραμς, «Charlie Watts»).

  Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου Γέφυρες (καλλιτεχνικός προγραμματισμός και επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

  Τιμές εισιτηρίων

  7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ)  15 €

  Παρακαλούμε, σημειώστε ότι δεν θα υπάρχουν καθίσματα

  και ότι οι θεατές θα παρακολουθούν τη συναυλία όρθιοι.

  Eισιτήρια

  210 72 82 333, megaron.gr

  και σε όλα τα καταστήματα Public

  Πληροφορίες

  210 72 82 333

  http://www.megaron.gr

  https://www.facebook.com/megaron.gr

  https://www.instagram.com/megaron_athens/

  https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

  https://twitter.com/MegaronAthens

  https://plus.google.com/+MegaronGr

  https://www.pinterest.com/megaronathens/

  Δείτε επίσης
  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk