• Αναζήτηση
 • Απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός

  Οι πράσινοι απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Παναθηναϊκός είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και οι πράσινοι απολογήθηκαν σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

  Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά του διαιτητή, για άναμμα πέντε καπνογόνων αλλά και για αντικείμενο που εκτοξεύτηκε στον τεχνικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Αγγελόπουλο μετά το τέλος του αγώνα.

  «Καταδικάζουμε το σύνθημα εναντίον του διαιτητή, αλλά ήταν από μια μικρή μειοψηφία οπαδών. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που απολογούμαστε για υβριστικό σύνθημα εναντίον αξιωματούχου παιχνιδιού. Σε ότι αφορά το μπουκάλι, δεν μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk