• Αναζήτηση
 • Ανυπόμονος για μία δεύτερη συνάντηση με τον Πούτιν ο Τραμπ

  Την ανυπομονησία του για τη δεύτερη συνάντηση με τον ρώσο ομόλογό του εξέφρασε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Την ανυπομονησία του για τη δεύτερη συνάντηση με τον ρώσο ομόλογό του εξέφρασε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, επιμένοντας στην άποψή του ότι η σύνοδος της περασμένης Δευτέρας στο Ελσίνκι ήταν «πολύ επιτυχημένη».

  «Η σύνοδος με τη Ρωσία ήταν μια μεγάλη επιτυχία, όχι (όμως) για τον πραγματικού εχθρό του λαού, τα ΜΜΕ των «Ψευδών Ειδήσεων»», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ, που δέχθηκε δριμεία κριτική ακόμα κι από το ίδιο το στρατόπεδό του για τις δηλώσεις του σχετικά με τον ρώσο ομόλογό του.

  «Αναμένω με ανυπομονησία τη δεύτερη συνάντησή μας προκειμένου να μπορέσουμε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε ορισμένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία συζητήσαμε, μεταξύ αυτών το τέλος της τρομοκρατίας, την ασφάλεια για το Ισραήλ, την εξάπλωση των πυρηνικών, τις κυβερνοεπιθέσεις, το εμπόριο, την Ουκρανία, την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Κορέα και άλλα» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

  Κόσμος