• Αναζήτηση
 • Ευτυχής ο Ζάεφ για την πρόσκληση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

  Τη χαρά για την επίσημη πρόσκληση του ΝΑΤΟ στην ΠΓΔΜ για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων δεν μπορεί να κρύψει ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη χαρά για την επίσημη πρόσκληση του ΝΑΤΟ στην ΠΓΔΜ για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων δεν μπορεί να κρύψει ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ.

  Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος εξακολουθεί να προσποιείται ότι κάνει «ανένδοτο» αγώνα για το «Μακεδονικό», παρουσιάζοντας το γνωστό αλλοπρόσαλλο επιχείρημα ότι «η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, επειδή δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα της γειτονικής χώρας», ο Ζόραν Ζάεφ πανηγυρίζει για την απόφαση της Συμμαχίας.

  «Οι πύλες για την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι ανοιχτές. Σήμερα το απόγευμα, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να απευθύνουν πρόσκληση στη «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ενταξιακή διαδικασία στη Συμμαχία» αναφέρει ο Ζάεφ σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «μεγάλη και ιστορική ημέρα».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk