• Αναζήτηση
 • Βουλή: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

  Ένταση στην βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένταση στην βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης έθεσε το θέμα στην επιτροπή ελληνισμού και διασποράς, εκτός ημερήσιας διάταξης λέγοντας πως η ΕΤ3 απέκρυψε ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός. Στο ίδιο μήκος και ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης που χαρακτήρισε μεγαλειώδη την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη ζητώντας εξηγήσεις απο τον προεδρεύον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

  Ο πρόεδρος της επιτροπής απαντώντας δήλωσε πως «υπάρχει σύγχυση ως προς το τι είναι επίκαιρο» τονίζοντας ότι τα διοικητικά συμβούλια της ΕΡΤ λειτουργούν αυτοδύναμα και κρίνονται για τα θετικά κι αρνητικά τους. Σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος παρενέβη λέγοντας πως το σημαντικό είναι πως αυτή η κυβέρνηση επαναλειτούργησε την ΕΡΤ που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο και πως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούν να κρίνουν την ΕΡΤ επειδή λειτουργεί ξανά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk