• Αναζήτηση
 • Συνεχίζεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία

  Παρατείνεται για τρεις επιπλέον μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία, που είχε επιβληθεί τον Ιούλιο του 2016, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 σκοπεύει να παρατείνει για έκτη φορά η κυβέρνηση της Τουρκίας.

  Όπως σημείωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που επρόκειτο να λήξει την 19η Ιανουαρίου, «θα παραταθεί για ακόμη μία φορά» για επιπλέον 3 μήνες.

  Ο Μποζντάγ σημείωσε πως το ζήτημα θα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας, κατόπιν, για τυπικούς λόγους, θα κατατεθεί ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης.

  Μόλις εγκριθεί από το κοινοβούλιο, θα πρόκειται για την έκτη κατά σειρά παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και ενισχύει σημαντικά τις εξουσίες των δυνάμεων ασφαλείας.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk