• Αναζήτηση
 • Μέρκελ: Είμαστε δεσμευμένοι στην ΕΕ

  Καθησυχαστική για τον σχηματισμό γερμανικής κυβέρνησης, παρά την κωλυσιεργία, εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ προς τους ευρωπαίους εταίρους της.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Καθησυχαστική για τον σχηματισμό γερμανικής κυβέρνησης, παρά την κωλυσιεργία, εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ προς τους ευρωπαίους εταίρους της. Οι δηλώσεις της φτάνουν, ύστερα από σειρά δημοσιευμάτων που μιλούν για ήττα της επικεφαλής του CDU. Τα συμπεράσματα μετά τα αποτελέσματα της γερμανικής εκλογικής αναμέτρησης ήθελαν την Μέρκελ να έρχεται αντιμέτωπη με  αναχαίτιση της δυναμικής πορείας της.

  Με τις ανησυχίες για το μέλλον των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών εντός Ευρωζώνης να είναι εμφανείς, η Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, δήλωσε ότι το Βερολίνο εξακολουθεί να έχει κυβέρνηση που είναι δεσμευμένη στην ΕΕ.

  Όπως τόνισε θεωρεί σημαντικό να συνεχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναπτύσσεται.

  Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους της γαλλικής κυβέρνησης, με την μεταρρυθμιστική ατζέντα του Εμανουέλ Μακρόν να μπαίνει στην άκρη εν μέσω καθυστέρησης για σχηματισμό γερμανικής κυβέρνησης.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk