• Αναζήτηση
 • Nέο κόμμα από την πρώην αρχηγό της AfD Φράουκε Πέτρι

  Στη δημιουργία νέου κομματικού άξονα προχωρά η Φράουκε Πέτρι, πρώην αρχηγός του AfD, από το οποίο αποχώρησε μετά τις εκλογές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος θα προχωρήσει η μέχρι πρότινος συμπρόεδρος του AfD Φράουκε Πέτρι, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η ονομασία του νέου κόμματος θα είναι «το μπλε κόμμα» και σύμφωνα με δηλώσεις της Πέτρι σε εφημερίδες θα εκφράζει «συντηρητική, αλλά φιλελεύθερη πολιτική στη Γερμανία και στην Ευρώπη».

  «Το Μπλε Κόμμα θα αντιπροσωπεύει μια αληθινή συντηρητική πολιτική, την οποία δεν προσφέρει πλέον κανένα από τα άλλα κόμματα στην Γερμανία» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως το νέο κόμμα έχει ως στόχο τις εκλογές στην Σαξονία το 2019 και τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2021.

  Η Φράουκε Πέτρι, η οποία ακόμη και προεκλογικά πήρε συχνά αποστάσεις από ακραίες ιδέες που εξέφρασαν άλλα μέλη της AfD, υπεραμύνθηκε της απόφασής της να μην εγκαταλείψει τη βουλευτική έδρα που κέρδισε ως υποψήφια της AfD, υποστηρίζοντας ότι η έδρα δεν αποτελεί ιδιοκτησία του κόμματος.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk