• Αναζήτηση
 • Ερτουγρούλογλου προς Ακιντζί: Εσείς πυροβολείτε τους Τουρκοκύπριους

  Σκληρή γλώσσα κατά του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, χρησιμοποίησε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου, ο «υπουργός Εξωτερικών» των Κατεχομένων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σκληρή γλώσσα κατά του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, χρησιμοποίησε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου, ο «υπουργός Εξωτερικών» των Κατεχομένων.

  «Εσείς είσαστε κ. πρόεδρε που πυροβολείτε, όχι το πόδι μας αλλά τον εγκέφαλο μας, το μυαλό των Τουρκοκυπρίων», δήλωσε σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ο κ. Ερτουγρούλογλου.

  Ανέφερε επίσης, ότι στην Ελβετία κατά την κατάθεση των χαρτών, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μ. Ακιντζί δεν έλαβε υπόψη του την άποψη της τουρκοκυπριακής «κυβέρνησης» και για τον λόγο αυτό «δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει παράπονο για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν τον λαμβάνει υπόψη της».

  Ο κ. Ερτουγρούλογλου υποστήριξε ότι όσοι επιθυμούν την συνέχεια των συνομιλιών αδικούν την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο Κυπριακό πλέον πρέπει να συζητηθούν «νέα πράγματα».

  Επίσης ισχυρίστηκε ότι «έχει στηθεί ένα παιχνίδι-σχέδιο για να αποδυναμώσει το δημόσιο-πολιτικό προφίλ του».

  Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ερτουγρούλογλου είπε ότι οι απόψεις που εκφράζει είναι προσωπικές, καθώς «η επιλογή του τουρκοκυπριακού λαού θα αναδυθεί την ημέρα του δημοψηφίσματος».

  Σύμφωνα με ανακοινωθέν του εκπροσώπου του Μουσταφά Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού, οι θέσεις Ερτουγρούλογλου «δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk