• Αναζήτηση
 • Στρατιωτικές ενισχύσεις στην Καταλωνία στέλνει ο Ραχόι

  Στρατιωτικές μονάδες στην Καταλονία στέλνει ο Μαριάνο Ραχόι ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά των ήδη τεταμμέων σχέσεων Μαδρίτης Βαρκελώνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στρατιωτικές μονάδες στην Καταλονία στέλνει ο Μαριάνο Ραχόι ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά των ήδη τεταμμένων σχέσεων Μαδρίτης Βαρκελώνης.

  Συγκεκριμένα είκοσι μεταγωγικά οχήματα της Logistic Support Group 41 (AALOG 41) που έχουν τη βάση τους στην Αραγονία, μεταβαίνουν στην ημιαυτόνομη περιφέρεια, με στόχο να συνδράμουν στις εκεί δυνάμεις της αστυνομίας και της εθνοφυλακής, όπως επιβεβαίωσε το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας.

  Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των στρατιωτών που θα συμμετάσχουν, ωστόσο αναφέρεται ότι οι εντολές είναι να παράσχουν υλικοτεχνική υποστήριξη στις δυνάμεις ασφαλείας.

  Ο πρόεδρος της καταλανικής κυβέρνησης, Κάρλες Πουζδεμόν που έχει προειδοποιήσει ότι θα ανακοινώσει την απόσχιση της Καταλονίας μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, έχει χαρακτηρίσει την εθνοφυλακή και την αστυνομία κατοχικές δυνάμεις και τις έχει προειδοποιήσει να εγκαταλείψουν άμεσα και τις τέσσερις επαρχίες της περιφέρειας.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk