ΚΘΒΕ: Δωρεάν παραστάσεις σε κλιματιζόμενες αίθουσες

Δωρεάν παραστάσεις θεάτρου σε κλιματιζόμενες αίθουσες μπορούν να παρακολουθήσουν οι εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη πολίτες, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Λόγω καύσωνα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) ανοίγει τις πόρτες των αιθουσών του και προσφέρει δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις του, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Δωρεάν παραστάσεις θεάτρου σε κλιματιζόμενες αίθουσες μπορούν να παρακολουθήσουν οι εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη πολίτες, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Λόγω καύσωνα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) ανοίγει τις πόρτες των αιθουσών του και προσφέρει δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις του, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Στο -κλιματιζόμενο- θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την πρεμιέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους, με το έργο του Γερμανού νομπελίστα θεατρικού συγγραφέα Gerhart Hauptmann (1862-1946), «Ρόουζ Μπερντ» από το Σλοβένικο Λαϊκό Θέατρο Τσέλιε. Το έργο θα παρουσιαστεί, το Σάββατο και την Κυριακή, στο θέατρο της ΕΜΣ με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Στο επίσης κλιματιζόμενο «Βασιλικό Θέατρο», δωρεάν μπορούν οι Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν το απόγευμα της Κυριακής (στις 19.00) την παράσταση «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι: και με τη …Νίκη» του Χρήστου Παπαδημητρίου.

Για την εξασφάλιση των θέσεων (σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα Ταμεία του ΚΘΒΕ για επιστροφή χρημάτων (τηλ. 2315 200200).

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk