«Οι εφημερίδες να σκάσουν και να ακούσουν», λέει το δεξί χέρι του Τραμπ

Δίνοντας στα αμερικανικά ΜΜΕ τον τίτλο της «αντιπολίτευσης», το δεξί χέρι του προέδρου Τραμπ, ο Στιβ Μπάνον, είπε πως -σε αντίθεση με το δικό του συνωμοσιολογικό Breitbart News- οι εφημερίδες και τα κανάλια «ταπεινώθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα» και «θα έπρεπε να ντρέπονται, να σκάσουν και να ακούσουν λίγο». Τα σχόλια του Μπάνον, σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δεχθεί να δώσει, ήρθαν τις πρώτες ημέρες της προεδρίας Τραμπ για να ταιριάξουν στο κλίμα πολέμου που καλλιεργεί ο νέος πρόεδρος με τον Τύπο.

Δίνοντας στα αμερικανικά ΜΜΕ τον τίτλο της «αντιπολίτευσης», το δεξί χέρι του προέδρου Τραμπ, ο Στιβ Μπάνον, είπε πως -σε αντίθεση με το δικό του συνωμοσιολογικό Breitbart News- οι εφημερίδες και τα κανάλια «ταπεινώθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα» και «θα έπρεπε να ντρέπονται, να σκάσουν και να ακούσουν λίγο».

Τα σχόλια του Μπάνον, σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δεχθεί να δώσει, ήρθαν τις πρώτες ημέρες της προεδρίας Τραμπ για να ταιριάξουν στο κλίμα πολέμου που καλλιεργεί ο νέος πρόεδρος με τον Τύπο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk