Για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ένα δισ. ευρώ συνεδριάζει η Κύπρου

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Η συνεδρίαση καθορίστηκε μετά από επιστολή της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, η οποία έδωσε προθεσμία τριών ημερών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος για λήψη απόφασης αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, ενόψει των τεστ αντοχής της ΕΚΤ.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η συνεδρίαση καθορίστηκε μετά από επιστολή της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, η οποία έδωσε προθεσμία τριών ημερών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος για λήψη απόφασης αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, ενόψει των τεστ αντοχής της ΕΚΤ.

Για τις 9:30 σήμερα το πρωί έχει προγραμματισθεί συνάντηση της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου Κρίστη Χασάπη.

Στη συζήτηση θα τεθούν τα κρίσιμα ζητήματα του ποσοστού συμμετοχής των υφιστάμενων μετόχων στην αύξηση κεφαλαίου και του χρόνου ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Οικονομία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk