Ο Γιάννης Κέδες, ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, ο Θωμάς Κανδυλιάρης, ο Κωνσταντίνος Καπνιάρης, ο Θεόδωρος Μανώλας και ο Γιώργος Μουταφίδης, πολυβραβευμένοι barteders και με προϋπηρεσία σε αξιόλογα μαγαζιά, ένωσαν την εμπειρία αλλά και το πάθος τους στο ολοκαίνουργιο all day bar Vogatsikou 3, στην ομώνυμη διεύθυνση (Βογατσικού 3), στο ύψος της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης. {{{ moto }}}

Το all day bar Vogatsikou 3, το οποίο δίνει έμφαση ακόμα και στην ποιότητα του πάγου που χρησιμοποιεί, ξεχωρίζει για το εκλεκτό χαρμάνι καφέ που προσφέρει, για τα ανώτερης ποιότητας premium ποτά – πάντα σε προσιτή τιμή – αλλά και για τα αποστάγματά του, τα οποία θα συναντήσετε αποκλειστικά και μόνο εκεί. Στα συν η επιλεγμένη λίστα κρασιών με επιλογές από τα πλέον δημοφιλή οινοποιεία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, ενώ περιλαμβάνει και κάποια κρασιά από την περιοχή της Εύβοιας.

Οσο για τα κοκτέιλ, το Vogatsikou 3 μάς καλεί να «σαλπάρουμε» νοητά με το Algaesia, ένα από τα καράβια του Μάρκο Πόλο, το οποίο μετέφερε μπαχάρια και μυρωδικά. Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο Algaesia cocktail list μεταφερόμαστε σε ένα περιπετειώδες ταξίδι, το οποίο μας αφήνει την αίσθηση πως κάθε ένα από τα 77 διαφορετικά κοκτέιλ που προσφέρει μεταμορφώνεται και σε έναν εξωτικό προορισμό. Μπορούμε να επιλέξουμε κλασικά κοκτέιλ, resident κοκτέιλ, δημιουργίες διεθνώς αναγνωρισμένων bartenders, ενώ όσοι αποφεύγουν το αλκοόλ θα ενθουσιαστούν με την κατηγορία των Mocktails.

Μια ευχάριστη ιδιαιτερότητα στην απλή διακόσμηση του μαγαζιού αποτελεί το γεγονός ότι ένας από τους τοίχους του καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ένα ειδικής κατασκευής ψυγείο-συντηρητή-βιτρίνα, για τη διατήρηση των κρασιών, των αφρωδών οίνων και των αποσταγμάτων στη θερμοκρασία των 15°C. Υπάρχει επίσης ένα ακόμη μικρότερο ψυγείο στο μπαρ για sherry, porto, vermuth και ποτήρια τα οποία διατηρούνται στη θερμοκρασία των 6°C.

Γενικά, πρόκειται για έναν χώρο, ο οποίος σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και εύκολα τον επιλέγεις για καφέ, ποτό ή ακόμη και για ένα γρήγορο snack ή light lunch. Δεν είναι σύμπτωση ότι στην ίδια διεύθυνση για 30 χρόνια περίπου λειτουργούσε το Bel Αir, το μπαρ θρύλος της δεκαετίας του ’80.