Αυτό που διακυβεύεται αυτή την ώρα δεν είναι η κυβερνητική συνοχή, αλλά η πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση. Την ώρα που αναγνωρίζεται σχεδόν από τους πάντες, ότι η Ελλάδα έχει καταφέρει πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν και οι δανειστές και οι αγορές, εξελίσσεται μια αδυσώπητη εσωτερική πολιτική σύγκρουση που υπονομεύει και την κοινωνική συνοχή και την πορεία της οικονομίας.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, οφείλουν να κατανοήσουν την αγωνία και των πόνο των ελλήνων πολιτών και να αφήσουν στην άκρη τα κομματικά μαχαιρώματα. Αλίμονο αν δεν μπορούν μετά από τόση απαξία και απογοήτευση που εισπράττουν, να αντιληφθούν ότι πρέπει να επικρατήσει η κοινή λογική.
Γιατί από μια νέα οπισθοδρόμηση της χώρας, κανένα κόμμα και πολύ περισσότερο η κοινωνία και η οικονομία δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτε. Αντιθέτως θα διακινδυνεύσουμε να βρεθούμε ξανά σε μια δίνη με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους μας.
ΤΟ ΒΗΜΑ



