Αυτό θα πει πάθη που πληρώνονται ακριβά. Ο 73χρονος πρωταγωνιστής των Monty Pythons, Τζον Κλιζ ξεπουλάει ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός οικονομικά δυσβάσταχτου διαζυγίου που προκάλεσε η σχέση του με την 31 χρόνια μικρότερή του, Τζένιφερ Γουέιντ. Ο Κλιζ χώρισε από την τρίτη του γυναίκα, την Αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια, Αλίς Φέι το 2008 μετά από 16 χρόνια γάμου για να παντρευτεί πέρσι την προτελευταία και το … πληρώνει ακριβά.

Για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του διαζυγίου του ο σταρ των Monty Pythons βγάζει στο σφυρί ότι έχει και δεν έχει. Μεταξύ αυτών δύο κράνη που χρησιμοποιήθηκαν στην πολύ γνωστή ταινία του 1975 Monty Python and the Hole Grail («Οι ιππότες της ελεεινής τραπέζης» επί το ελληνικότερο) σε σκηνοθεσία Τέρι Γκίλιαμ και Τέρι Τζόουνς.

Ο Τζον Γκλιζ πρέπει να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του 12,5 εκατομμύρια λίρες συμπεριλαμβανομένων 612.000 λίρες ετησίως μέχρι το 2016, καθώς και να της παραχωρήσει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αλλά και ένα σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών στο δυτικό Λονδίνο.