• Αναζήτηση
 • Η αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ!

  Συμπλήρωσε εννέα χρόνια (και άλλες τόσες αγωνιστικές σεζόν) παρουσίας στην Ελλάδα, όλα ως μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, έχοντας πολλάκις παραδεχθεί ότι αισθάνεται ένας από εμάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Αμερικανός Μάικ Μπατίστ επέλεξε την έκδοση της αυτοβιογραφία του στην ελληνική γλώσσα με τίτλο «Η ζωή μου». Την συγγραφή του βίβλου επιμελήθηκε ο συντάκτης του «Βήματος» Κώστας Σωτηρίου:

  Συμπλήρωσε εννέα χρόνια (και άλλες τόσες αγωνιστικές σεζόν) παρουσίας στην Ελλάδα, όλα ως μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, έχοντας πολλάκις παραδεχθεί ότι αισθάνεται ένας από εμάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Αμερικανός Μάικ Μπατίστ επέλεξε την έκδοση της αυτοβιογραφία του στην ελληνική γλώσσα. Την συγγραφή του βίβλου επιμελήθηκε ο συντάκτης του «Βήματος» Κώστας Σωτηρίου:

  Η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου:

  «H MVPublications βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εντός των επόμενων ημερών καταφθάνει στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας η αυτοβιογραφία του Mike Batiste! O Αμερικανός με τη μακροβιότερη παρουσία σε μία ομάδα και τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε φορώντας επί 9 συναπτά έτη τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καταγράφει όλη την άγνωστη ιστορία του σε ένα βιβλίο που θα συγκινήσει, θα προκαλέσει αναταράξεις και θα συζητηθεί!
  Από τις κακόφημες συνοικίες της Αμερικής μέχρι την καταξίωση ο δρόμος ήταν μακρύς και ο Mike Batiste δεν διστάζει να τα γράψει ΟΛΑ. Από την αυτοβιογραφία του Αμερικανού δεν λείπει κανείς. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεκάδες άλλοι που πρωταγωνίστησαν σε μικρές και μεγάλες ιστορίες.
  Μα πάνω απ’ όλους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα βιβλίο που αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τον τρόπο πάνω στον οποίο βασίστηκε η δυναστεία του Παναθηναϊκού. Έρχεται στις αρχές Ιουλίου!».
  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk