Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα με τους πιο υπερ-εκτεθειμένους σταρ του Χόλιγουντ (The most overexposed star).

Πρώτη στην λίστα φιγουράρει η ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν με ποσοστό υπερ-έκθεσης 65%. Η μία εκ των τριών αδελφών Καρντάσιαν κατέκτησε αυτή την θέση λόγω του γάμου-υπερπαραγωγή που οργάνωσε και ο οποίος μεταδόθηκε τηλεοπτικά μέσα από το ριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί. Εκείνο βέβαια που απογείωσε την έκθεσή της στα ΜΜΕ ήταν το σύντομο διαζύγιο της, μόλις 72 ημέρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο αυτό όχι μόνο δεν έβλαψε την φήμη της νεαρής ριάλιτι σταρ, αλλά αύξησε κατά $12 εκατομμύρια τους τραπεζικούς της λογαριασμούς σύμφωνα με στοιχεία του Forbes.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ Λίντσεϊ Λόχαν. Μόνο που για την 25χρονη σταρ η υπερ-έκθεση που προέκυψε κυρίως από τις συχνές επισκέψεις στα δικαστήρια και τις φυλακές δεν την ωφέλησε ιδιαίτερα στην καριέρα της.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε άλλη μια ριάλιτι σταρ η Νικόλ «Σνούκι» Πόλιτσι, η οποία με την πρόσφατη εγκυμοσύνη της αναμένεται να απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη τον σκανδαλοθηρικό τύπο.

Η Νάντια Σουλεμαν η 35χρονη ανύπαντρη γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα αυξάνοντας τον αριθμό των παιδιών της σε 14 βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ το top 5 συμπληρώνει η Πάρις Χίλτον.

Άλλη μια πολύτεκνη μητέρα οκτώ παιδιών και ριάλιτι σταρ, η Κέιτ Γκόσελιν απασχόλησε με τα καμώματά της τα ΜΜΕ κερδίζοντας της 6η θέση της λίστας

Οι επίσης ριάλιτι σταρ Μάικ Σορεντίνο από το ριάλιτι «Jersey Shore» και Κάρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν -αδερφές της Κιμ Καρντάσιαν- βρίσκονται στην 7η, 8η και 10η θέση αντίστοιχα ενώ ο Λέβι Τζονστον που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας ως φημολογούμενος πατέρας του παιδιού της κόρης της Σάρα Πέιλιν φιγουράρει στο Νο 9 της λίστας του Forbes.