Πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και σκηνοθέτης!

Ο λόγος για το νέο μεγάλο εγχείρημα του μόλις 31 ετών Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και θα σκηνοθετήσει την ταινία που έγραψε ο ίδιος. Και όλα αυτά με συμπρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Αν και ο τίτλος της ταινίας είναι ακόμη άγνωστος το σενάριο θα αφορά σε ένα σύγχρονο Δον Ζουάν ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει και να γίνει ένας λιγότερο εγωιστής άνδρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter την χρηματοδότηση της εν λόγω ταινίας έχει αναλάβει η Voltage Pictures, ενώ την παραγωγή -η οποία θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες στις 16 Απριλίου- έχουν αναλάβει ο Ραμ Μπέργκμαν σε συνεργασία με την hitRECord Films.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ συμμετείχε στις ταινίες «Brick» και «(500) Days of Summer», ενώ μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο επιτυχημένο 50/50 (2011), θα τον δούμε φέτος σε τέσσερις μεγάλες παραγωγές: στα «Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν, στο θρίλερ «Premium Rush», στο επιστημονικής φαντασίας «Looper» του Ρίαν Τζόνσον -με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο «Brick»-, ενώ υποδύεται και τον αδερφό του Αβραάμ Λίνκολν στην νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Lincoln».