Ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα τον Αύγουστο με το ριμέικ του Sparkle όπου θα υποδύεται την μητέρα του ποπ σταρ Ζορντιν Σπαρκς, αλλά η Γουίτνεϊ Χιούστον είναι πλέον άφραγκη.

Η άλλοτε ντίβα της μουσικής με την αισθαντική φωνή, η οποία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την πολύχρονη εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, ξόδεψε όλη την περιουσία της, συμπεριλαμβανομένου και ενός δισκογραφικού συμβολαίου $100 εκατομμυρίων!

Πρόκειται για ένα συμβόλαιο -που προέβλεπε την κυκλοφορία έξι νέων άλμπουμ- που υπογράφηκε τον Αύγουστο του 2001 με την Arista/BMG και το οποίο θεωρήθηκε το μεγαλύτερο στην ιστορία της μουσικής μέχρι εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα μάλιστα με ξένα δημοσιεύματα την τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό «συντηρεί» η δισκογραφική της εταιρεία «Arista», καθώς της καταβάλει προκαταβολικά κάποια χρηματικά ποσά για το επόμενο άλμπουμ της.

«Θα ήταν και άστεγη αν δεν υπήρχαν οι φίλοι και η εταιρεία της αναφέρει ανώνυμη πηγή στο Radaronline. «Τηλεφώνησε σε κάποιον για να του ζητήσει $100. Είναι θλιβερό!» προσθέτει.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Γουίτνεϊ Χιούστον αρνείται τα δημοσιεύματα και τα χαρακτηρίζει ψευδή.