Ο Global Medical Director της Seneca Medical Group, Δρ Γιώργος Γούνναρης, παρακολούθησε το 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο ISHRS που πραγματοποιήθηκε στον Παναμά από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου.

Ο Δρ Γούνναρης, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορα εργαστήρια και παρουσιάσεις από καταξιωμένους χειρουργούς μαλλιών και ενημερώθηκε για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές στην αποκατάσταση μαλλιών.

Η Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός ιατρικός σύλλογος και η κορυφαία αρχή για τη θεραπεία και την αποκατάσταση της τριχόπτωσης. Με περισσότερα από 1.200 μέλη σε 70 χώρες παγκοσμίως, το ISHRS είναι αφιερωμένο στην επίτευξη αριστείας στα αποτελέσματα των ασθενών προωθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ιατρικής πρακτικής, ιατρικής δεοντολογίας και έρευνας στον κλάδο της ιατρικής αποκατάστασης μαλλιών.

.

Ο Όμιλος Seneca Medical Group είναι πάντα ενημερωμένος χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες θεραπείες και τεχνικές αποκατάστασης μαλλιών, παρέχοντας στους ασθενείς ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι γιατροί του Seneca Medical Group που εκτελούν θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι GMC Εγγεγραμμένοι με άδεια άσκησης ιατρικής. Η Seneca Medical Group επενδύει στην έρευνα και την εκπαίδευση προκειμένου να συμβάλει στην υγεία και την ευημερία όλων των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση και διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής.