Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των βραβείων Google Excellence Premier Partner Awards. Πρωταγωνιστές ήταν και πάλι η Avis και η εταιρεία Relevance Digital Agency, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν το βραβείο Video Excellence Award της Google, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Τι είναι τα Google Excellence Premier Partner Awards

Πρόκειται για μια ετήσια διοργάνωση της Google που έχει στόχο την επιβράβευση εταιρειών digital marketing. Τα βραβεία απονέμονται στις εταιρείες οι οποίες κατάφεραν να υλοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές και στρατηγικές και να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν.

Η σημασία των βραβείων γίνεται ακόμη πιο σαφής αν λάβουμε υπόψη μας το μεγάλο γεωγραφικό εύρος που αφορούν, καθώς μπορούν να λάβουν μέρος Digital Marketing Agencies από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ). Προκειμένου να συμμετέχει μια εταιρεία, θα πρέπει να έχει αναγνωριστεί ως Google Premier Partner, γεγονός που αποτελεί διάκριση από μόνο του, καθώς αφορά το κορυφαίο 2% των Partners παγκοσμίως. Η αξιολόγηση γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, και η αξιοκρατία εξασφαλίζεται από τη συμμετοχή ελεγκτικών εταιρειών.

Μια σημαντική διάκριση

Πριν λίγο καιρό, η Avis λάνσαρε μια νέα 360° καμπάνια για τους «Μύθους γύρω από το Leasing», η οποία προωθήθηκε σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Από την πλευρά της, η Relevance Digital Agency, ανέλαβε να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία της Google για να την προωθήσει.

Πράγματι, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: Το ενδιαφέρον για το brand αυξήθηκε κατά 112%, τα leads κατά 430% και το conversion rate κατά 40%. Παράλληλα, τα βίντεο της καμπάνιας συγκέντρωσαν 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η συμμετοχή των δύο εταιρειών ξεχώρισε και απέσπασε το βραβείο Video Excellence ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες συμμετοχές από 40 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Ανάμεσα σε αυτές, και κράτη όπως η Γερμανία, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Πολωνία, οι οποίες είναι και οι πιο προηγμένες σε ό,τι αφορά στο digital.

Η Relevance Digital Agency είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που κερδίζει σε αυτά τα βραβεία και η πρώτη εταιρεία στην ιστορία των βραβείων που κερδίζει τρία βραβεία σε δύο συνεχόμενα έτη.

Μια εταιρεία με πολλές πρωτιές

Η Avis, μια εταιρεία με ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια ευρώ, κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με στόλο που ξεπερνά τα 35.000 αυτοκίνητα, καλύπτει ανάγκες ενοικίασης στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έτσι, αποτελεί αυταπόδεικτα μια εταιρεία – πρωτοπόρο του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Καινοτομώντας στον χώρο του digital marketing

Από την ίδρυσή της το 2013, η Relevance Digital Agency έχει καταφέρει να καλύψει όλο το εύρος των υπηρεσιών digital marketing. Η καινοτόμος παρουσία της αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα βραβεία της σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ το 2019 αναγνωρίστηκε από την Google ως Leading Partner της για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.