• Αναζήτηση
 • Ρωσία : Ενισχύει τα δυτικά σύνορά της ως απάντηση στις ΗΠΑ

  Σε ενίσχυση των δυτικών της συνόρων προχωρά η Μόσχα μετά την απόφαση των ΗΠΑ να ενισχύσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Πολωνία

  Η Ρωσία θα ενισχύσει τα στρατεύματά της στα δυτικά σύνορα της χώρας ως απάντηση στο σχέδιο των ΗΠΑ να στείλουν επιπλέον στρατεύματα στην Πολωνία.

  Σε ενίσχυση των δυτικών της συνόρων προχωρά η Ρωσία μετά την απόφαση των ΗΠΑ να ενισχύσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή, όπως ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος του τομέα Άμυνας της Βουλής.

  Ο ίδιος τόνισε ότι η Ρωσία θα απαντήσει εάν δεχτεί επίθεση από την πολωνική επικράτεια.

  «Η Πολωνία φαίνεται να μην το καταλαβαίνει αυτό. Ίσως θέλει να είναι η στρατιωτική βάση κάποιου άλλου… Εν τω μεταξύ, η ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ δεν θα συμβάλει σε καμία περίπτωση στην ασφάλεια της Πολωνίας», δήλωσε ο αξιωματούχος.

  Η κίνηση έρχεται αφότου ο Πολωνός υπουργός Άμυνας Μαριούς Μπλαστζάκ έκανε γνωστό ότι η Βαρσοβία θα παρέχει στις Ηνωμένες Πολιτείες έξι τοποθεσίες, κυρίως στα ανατολικά σύνορα της χώρας, για τοποθέτηση των επιπλέον στρατευμάτων.

  ​Σύμφωνα με τον υπουργό, οι τοποθεσίες θα καθοριστούν μετά από διμερείς συζητήσεις.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk