Το Studio Mabrida, ο Πολυχώρος Τέχνης της Οικογένειας Σοφιανού στο
Κορωπί, φιλοξενεί το Σάββατο, 20 Απριλίου μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τους μοναδικούς Gadjo Dilo.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing μουσικής Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ‘50 και του ‘60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «Manouche De Grec».

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο ελληνικό στοιχείομ αλλά και με σαφείς αναφορές στα αμερικανικά jazz standards και τα γαλλικά τραγούδια του Μεσοπολέμου.

Gadjo Dilo είναι οι Σωτήρης Πομόνης και Κώστας Μητρόπουλος στις κιθάρες, ο Σέργιος Χρυσοβιτσάνος στο βιολί, ο Γιώργος Τσιατσούλης στο ακορντεόν, η Ηλιάνα Τσαπατσάρη στη φωνή και ο Γιώργος Ρούλος στο κοντραμπάσο.

Η σαββατιάτικη συναυλία των Gadjo Dilo θα αρχίσει στις 21.00’ και η είσοδος είναι 15€ με open bar (διαθέσιμα αλκοολούχα ποτά θα είναι το κρασί και η μπύρα). Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί. Τηλέφωνα επικοινωνίας και προκρατήσεις στα τηλέφωνα 210-66.20.805 και 69.44.51.00.42.

Ο Πολυχώρος Studio Mabrida βρίσκεται στο Κορωπί, στου πρόποδες του Υμηττού, δίπλα στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «Καλαφάτης», στην οδό Αγ. Γεωργίου και Ελαίας.