• Αναζήτηση
 • Fraport Greece: Χρυσό βραβείο για την αναβάθμιση των υποδομών στα 14 αεροδρόμια

  Τριπλάσιοι εμπορικοί χώροι ως το 2021 έκτασης 30.000 τ.μ. – Έμφαση στις τοπικές γεύσεις και τις συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες της εστίασης

  Η επιτυχημένη υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της Fraport Greece στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται από τον Απρίλιο του 2017 ξεχώρισε στα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού, Tourism Awards 2019. Η Fraport Greece απέσπασε το Χρυσό βραβείο για τη στρατηγική αναβάθμιση των υποδομών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

  Η εταιρεία ξεχώρισε για την επιτυχημένη υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την ταυτόχρονη επέκταση και ανακαίνιση των εμπορικών χώρων των 14 αεροδρομίων. Μέσα σε διάστημα μόλις δυο ετών, έχει δημιουργηθεί σημαντικός αριθμός νέων εμπορικών καταστημάτων και μονάδων εστίασης που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα υποδομών ενώ παράλληλα ενσωματώνουν τα συστατικά στοιχεία της ελληνικής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

  Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και την προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών, η Fraport Greece αλλάζει την εικόνα των αεροδρομίων. Στο πλαίσιο αυτό και με την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος επέκτασης και αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων, οι εμπορικοί χώροι έως το 2021 θα έχουν τριπλασιαστεί ξεπερνώντας τα 30.000 τ.μ.

  Μέχρι σήμερα έχουν αναπτυχθεί καταστήματα εστίασης που αναδεικνύουν τις τοπικές γεύσεις προσφέροντας στους ταξιδιώτες «μια τελευταία γεύση από Ελλάδα» πριν αναχωρήσουν από τη χώρα, καθώς επίσης και καταστήματα που ανήκουν σε δημοφιλείς αλυσίδες όπως τα Burger King, τα Starbucks και τα Goody’s. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα επέκτασης και αναβάθμισης όλων των εμπορικών καταστημάτων των αεροδρομίων.

  «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι από το γεγονός ότι αυτή η τιμητική διάκριση έρχεται με τη συμπλήρωση μόλις δυο χρόνων από τότε που αναλάβαμε τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων. Μέσα από το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και επέκτασης που υλοποιούμε, όραμα μας είναι τα 14 ελληνικά αεροδρόμια- πύλες εκατομμυρίων τουριστών για τη χώρα μας- να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της  ταξιδιωτικής εμπειρίας και κατ΄ επέκταση να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας  του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας που στηρίζουν το όραμά μας- την αλλαγή για το καλύτερο» δήλωσε, με αφορμή τη βράβευση, ο κ. Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk