• Αναζήτηση
 • Νέα τραγωδία για τους Prodigy

  Ακόμα μία απώλεια στην οικογένεια των Prodigy

  Λίγo μόλις καιρό μετά από την αυτοκτονία – σοκ του Κιθ Φλιντ το διάσημο μουσικό γκρουπ έρχεται να αντιμετωπίσει ακόμα μία απώλεια, καθώς ο επί χρόνια σωματοφύλακας του Κιθ Φλιντ και των Prodigy έφυγε από τη ζωή.

  Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των Prodigy, ο άνδρας που ονομάζεται «Con» και ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό του 48χρονου τραγουδιστή όταν βρισκόταν σε περιοδεία και σε συναυλίες, πέθανε χωρίς να αναφέρεται η αιτία θανάτου του.

  « RiP Con. Πάντα μας πρόσεχες και ήσουν στο πλευρό μας. Ήσουν πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος, στην πραγματικότητα ήσουν ο Σούπερμαν, οι άνθρωποι που σε ήξεραν θα καταλάβουν τι λέμε … Πάνω απ’ όλα ήσουν ο πιο πιστός φίλος για όλους μας. Θα μας λείψεις πραγματικά. Η αγάπη μας στον Jayne και στην οικογένεια του. Τα αγόρια των Prodigy », έγραψαν στα social media οι υπεύθυνοι του διάσημου γκρουπ.

  Την ανάρτηση συνόδευσαν φωτογραφίες του σωματοφύλακα με τους Prodigy.

  Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

  Δείτε επίσης
  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk