Στη Ρόδο, τον τόπο απ΄όπου ξεκίνησαν όλα, επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να απολογηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια έχει συλλέξει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 19χρονος είχε πολύ παραβατική συμπεριφορά.

Όπως φαίνεται, το μοιραίο εκείνο βράδυ του βιασμού, ο 19χρονος έψαχνε μανιωδώς για το επόμενο του θύμα. Μάλιστα λέγεται ότι είχε το θράσος να πλησιάσει νεαρά κορίτσια που περνούσαν από την πλατεία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο και αν τους ζητήσει να συνευρεθούν μαζί του.

Ο 19χρονος φαίνεται πως ήταν γνωστός στους κύκλους του, ότι είχε παραβατική συμπεριφορά προς τα νεαρά κορίτσια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η ανακρίτρια συνεχίζει να συλλέγει καταθέσεις και αύριο μάλλον θα τον ανακρίνει και για τις δυο υποθέσεις.

Γιατί κάλεσε τον πατέρα του δολοφόνου της

Να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις ανεξιχνίαστων δολοφονιών και αυτοκτονιών νεαρών κοριτσιών στη Ρόδο ζητάει μετ’ επιτάσεως από τις Αρχές ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που «βλέπουν το φως» της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά την είδηση ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του βίασε από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά μια ακόμη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, και μάλιστα, τρεις μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Ελένης, κάνει λόγο για «κύκλωμα επαγγελματικών βιαστών» και αποκαλύπτει ότι δέχεται σωρεία καταγγελιών για άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματα.

«Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι που δεν εξιχνιάστηκαν»

«Η κόρη μου δεν ήταν η μοναδική. Πλέον είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που δέχτηκαν κακοποίηση από τη συγκεκριμένη αλητοπαρέα, στην οποία προστίθενται και άλλα μέλη. Η αστυνομία πρέπει να διερευνήσει εις βάρος την υπόθεση. Πόσα κοριτσάκια είχαν σπουδάσει στη Ρόδο και είχαν εργαστεί και έφυγαν από εκεί με ψυχολογικά προβλήματα επειδή βίωσαν ανάλογες καταστάσεις; Πόσα από αυτά αυτοκτόνησαν; Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι ή πνιγμοί στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα που δεν εξιχνιάστηκαν. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τον ερευνητή, παρά μόνο να καταγγείλω αυτά για τα οποία γίνομαι δέκτης», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Τι κρύβουν τα λάπτοπ των κατηγορουμένων

Οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. Ποιοι και γιατί τα μπλόκαραν;

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».