• Αναζήτηση
 • Γάζα: Νεκροί δύο παλαιστίνιοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

  «Στρατιωτικούς στόχους σε όλη τη λωρίδα της Γάζας» βομβάρδισαν ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη και άρματα, σε αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τον παλαιστινιακό θύλακα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Στρατιωτικούς στόχους σε όλη τη λωρίδα της Γάζας» βομβάρδισαν ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη και άρματα, σε αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τον παλαιστινιακό θύλακα.

  Όπως ανακοίνωσε ο στρατός, οι ισραηλινοί στρατιώτες δέχτηκαν πυρά κατά τη διάρκεια «βίαιων ταραχών κατά μήκος του φράχτη ασφαλείας».

  Λίγα λεπτά νωρίτερα, το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανέφερε ότι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη νότια λωρίδα της Γάζας, ενώ συμμετείχαν σε διαδήλωση κοντά στα σύνορα.

  Τα ισραηλινά πυρά είχαν ως στόχο ένα παρατηρητήριο της Χαμάς, της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει τη Γάζα, σύμφωνα με πηγές των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

  Από τις 30 Μαρτίου, οι Παλαιστίνιοι οργανώνουν διαδηλώσεις στον τομέα αυτόν σε ένδειξη διαμαρτυρίας κυρίως για τον αποκλεισμό του θύλακα από το Ισραήλ.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk