• Αναζήτηση
 • Εκτακτη σύνοδος κορυφής μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας

  Ο νοτιοκορεάτης πρόεδρος Μουν Τζε-ιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν σήμερα Σάββατο προκειμένου να συζητήσουν την ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής του Κιμ με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο νοτιοκορεάτης πρόεδρος Μουν Τζε-ιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν σήμερα Σάββατο προκειμένου να συζητήσουν την ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής του Κιμ με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοινώθηκε από τη Νότια Κορέα.

  Πρόκειται για τη δεύτερη σύνοδο κορυφής των δύο κορεατικών κρατών μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Ο Μουν και ο Κιμ συναντήθηκαν το απόγευμα λίγο βορειότερα από τη βαριά στρατιωτικοποιημένη γραμμή των συνόρων για να ανταλλάξουν απόψεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτίες, ανακοινώθηκε από το γραφείο του νοτιοκορεάτη προέδρου.

  Ο Μουν θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της δίωρης συνάντησής του με τον Κιμ την Κυριακή το πρωί, δήλωσαν αξιωματούχοι.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk